Przy Rynku Miejskim w Lęborku otwarto placówkę partnerską VeloBanku

09.08.2024

Ulica Młynarska 19 to adres nowej placówki VeloBanku w Lęborku. Oddział czynny każdego dnia w godz. 9:00-16:00 czeka już na mieszkańców i turystów, którzy licznie odwiedzają to urokliwe miasto. To tu dzięki fachowym doradcom można poznać konkurencyjną ofertę produktów finansowych dostępnych w Świecie Bardziej Velo.

Upalne lato skłania do podróżowania po Polsce i poza jej granicami. Nieocenioną pomocą w mniejszych i większych wyprawach może być VeloKonto, osobisty rachunek bankowy VeloBanku wyposażony m.in. w funkcję kantoru, możliwość zakupu ubezpieczenia turystycznego czy E-Winiet niezbędnych przy przemieszczaniu się płatnymi odcinkami dróg.

Nowa placówka VeloBanku w Lęborku to doskonałe miejsce, w którym można skorzystać z oferty VeloKonta, poznać jego liczne atuty i zyskać nagrodę w wysokości 60 zł  za zalogowanie się  do aplikacji mobilnej i do 540 zł zwrotu za zakupy przy spełnieniu prostych warunków.

Bankowanie w Lęborku jeszcze wygodniejsze

Położony w centralnej części Lęborka VeloBank dysponuje obsługą kasową dostępną w godzinach pracy oddziału, a w jego pobliżu znajdują się miejsca parkingowe. Nowoczesna placówka to miejsce, w którym można osobiście porozmawiać o nowoczesnych produktach finansowych i lepiej je poznać. Zielony bank oferuje swoim klientom nie tylko nowoczesny rachunek osobisty VeloKonto, ale też kredyty z konkurencyjnym oprocentowaniem i popularne produkty ułatwiające odkładanie.

- Z radością, razem z naszymi Partnerkami, witam dziś pierwszych klientów oddziału VeloBanku w Lęborku. Województwo pomorskie zyskało miejsce, w którym wygodne bankowanie w Świecie Bardziej Velo jest na wyciągnięcie ręki. To tu klienci mogą otworzyć VeloKonto, rozpocząć oszczędzanie dzięki naszym flagowym produktom z tej kategorii albo skorzystać z Wakacyjnego kredytu gotówkowego z RRSO 11,4%. Z ogromną determinacją oddajemy do użytku kolejne placówki stacjonarne spod znaku VeloBanku, by spełnić oczekiwania tych konsumentów, którzy cenią osobisty kontakt z doradcą – zaznacza Jacek Kamiński, Dyrektor Regionu w VeloBanku.

Listę placówek VeloBanku w całej Polsce znajdziesz na stronie: https://www.velobank.pl/oddzialy#/placowki.

Nota prawna

W promocji „Startuj z VeloKontem” edycja 2/2024 możesz zyskać: 60 zł Nagrody na start i 5% Zwrotu za zakupy kartą lub BLIKIEM – do 60 zł w ciągu każdego kolejnego z 9 miesięcy po miesiącu aktywacji VeloKonta, łącznie do 540 zł. Nagrody wypłacimy na VeloSkarbonkę. Aby przystąpić do promocji, do 31.10.2024 r. otwórz VeloKonto, jeśli nie miałeś/aś u nas konta od 31.12.2022 r. Aby otrzymać Nagrodę na start, musisz mieć VeloSkarbonkę, aktywne zgody marketingowe, a następnie zalogować się do bankowości mobilnej w ciągu 14 dni od aktywacji VeloKonta. Aby otrzymać Zwroty za zakupy, musisz mieć VeloSkarbonkę, aktywne zgody marketingowe i zasilać konto wpływem min. 2 tys. zł w każdym z 8 kolejnych miesięcy po miesiącu aktywacji VeloKonta. Nie wypłacimy zwrotu za Przelewy na telefon BLIK oraz zasilenia kont na innych platformach płatniczych (transakcje wykonane w punktach o następujących kodach MCC: 4829 – określającym internetowe przekazy pieniężne, 6012 – określającym instytucje finansowe - towary i usługi). Szczegóły i regulamin promocji, rachunków, opłaty i prowizje na velobank.pl i w naszych placówkach. Oprocentowanie 6,5% na VeloSkarbonce jest oprocentowaniem zmiennym. Stan na 01.08.2024 r.

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 11,4%. Kalkulację wykonaliśmy 6.05.2024 r. na reprezentatywnym przykładzie. Udzielenie i wysokość kredytu zależą od wyniku badania i oceny Twojej zdolności kredytowej. Szczegóły, w tym opłaty i prowizje znajdziesz w placówkach oraz na velobank.pl.

Produkty oferuje VeloBank S.A.

Bank posługuje się nazwami handlowymi - odpowiadające im nazwy usług reprezentatywnych i ich definicje znajdują się na velobank.pl/słownik

Zdjecie_VeloBank_Lebork_1.jpg [233.30 KB]

Zdjecie_VeloBank_Lebork_2.jpg [219.62 KB]